آنچه در این مقاله می خوانید ....
ماندگاری خاویار در یک دمای خاصی است و فرقی ندارد که گونه خاویاری چه باشد. دمای خاویار نه باید سرد باشد و نه گرم. اگر دمای خاویار عوض شود کیفیت محصول نیز تغییر می کند و علاوه بر آن اگر سرد نباشد خاویار ممکن است مزه اش تغییر کند و یا خراب شود.
به طور کلی دمای نگهداری خاویار باید +3 تا _3 باشد. دمای محصول باید سرد باشند و به هیچ وجه تغییر نکند، برای همین است که خاویار را درون یخچال نگهداری می نمایند. خاویار را در یخچال های فریزر نیز به هیچ عنوان نگذارید. زمانی که درب خاویار را باز می کنید نیز به یاد داشته باشید، 7 الی 20 روز زمان دارید تا خاویار را مصرف نمایید زیرا رفته رفته از خواص خاویار کم می شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید از مشاورهای موجود در نمایندگی کمک بگیرید.
در صورتی که خاویار را پلمپ شده تهیه می کنید و دمای محصول را حفظ کنید و در ظروف آن را باز نکنید می توانید تا یک ماه الی 3 ماه آن را درون یخچال نگه دارید. برای ارسال نیز، دمای سرد محصول مورد نظرتان نیز حفظ می شود، زیرا خاویارها درون یونولیت قرار گرفته می شود و روی آنها یخ های خشک قرار داده می شود و دور یونولیت را نیز با چسب یسته بندی می کنند تا عایق گرما باشند.
خاویارها نباید فریز شوند. برای نگهداری باید محصولات را در یخچال معمولی بگذارید. اگر ظروف سور خاویار را نیز ندارید، آن ها را از ظرف خود بیرون نیاورید. این کار باعث می شود که مزه اصلی خاویار به کلی عوض شود. ماندگاری خاویار بلوگا در دمای ۲-/۲+ می باشد. جهت خرید بهترین نوع خاویار و با کیفیت های تازه، می توانید به نمایندگی رایبد خاویار به صورت حضوری، و غیر حضوری مراجعه نمایید.
دمای محیط باعث می شود تا خاویار روغن می اندازد و خراب می شود. پس بنابراین برای نگهداری خاویار از یخچال های معمولی موجود در منزل خود می توانید استفاده نمایید. ارسال خاویار نمایندگی رایبد به نقاط دور و مختلف کشور از طریق باربری های مختلف همچون هوایی، زمینی، اتوبوسرانی، تیباکس و… انجام می شود. نحوه ارسال نیز از طریق این نمایندگی به گونه ای است که به خاویار هیچ آسیبی وارد نمی شود و دمای سرد محصول مورد نظرتان نیز حفظ می شود، زیرا خاویارها درون یونولیت قرار گرفته می شود.
ماندگاری خاویار بلوگا تا زمانی که درب محصول پلمپ باشد تا تاریخ انقضایی که زیر محصول درج شده برای شما حفظ می شود. اما زمانی که درب باز شود شما نهایتا می توانید تا 7 الی 10 روز خاویار را مصرف نمایید. خاویار بلوگا یکی از بهترین نوع خاویارها می باشد که مجذوبیت و اهمیت بسیاری در میان مصرف کننده های داخلی و بخصوص خارجی دارد.
زمانی که خاویار را می خواهید سرو کنید نباید با آن حرارت بدهید و همچنین بهتر است خاویار را در کنار وعده های غذایی خود سرو کنید، تا اینکه بخواهید آن را طبخ دهید. ماندگاری خاویار بلوگا در دمای ۲-/۲+ می باشد. خاویار تا زمانی که پلمپ باشد یک الی 3 ماه می باشد. همچنین حرارت دادن خاویار باعث می شود علاوه بر اینکه طبع محصول به کل عوض شود، بلکه کیفیت و خاصیت اولیه را هم که باید داشته باشد دیگر ندارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به شماره قرار داده شده در صفحه اصلی سایت فروشگاه تماس حاصل نمایید.
سرو با تخم مرغ آبپز
نمیرو
خامه و عسل
پنکیک
انواع پاستا
پوره سیب زمینی
نان تست
و…
خلاصه سرو خاویار بسته به نوع مزاجی که هر فرد دارد می تواند متفوت باشد.