آنچه در این مقاله می خوانید ....
مدت ماندگاری خاویار ایرانی در دمای صفر تا سه درجه سانتی گراد پنج ماه است. اگر پلمپ خاویار ایرانی باز نشود در دمای فیریزر تا چندین ماه سالم باقی می ماند ولی اگر این پلمپ باز شود باید در دمای یخچال نگهداری شود و در مدت چند هفته مورد مصرف قرار گیرد. تخم خاویاری ایرانی اصل یکی از مواد مغذی است که از گذشته تا به امروز مورد استفاده تمامی اقشار ایران زمین بوده است. تخم خاویار در آن زمان حتی برای روس ها نیز ارزش زیادی داشت به گونه ای که این افراد عکس ماهی های خاویاری را بر سکه های خود می زدند و این امر باعث صادرات خاویار ایرانی شده است.
تخم ماهی خاویاری چیست؟ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و بسیار شیک است که مختص کشور ایران بوده که این روزها در کشور چین هم در حال تولید است. تخم موجود در شکم ماده انواع ماهیان خاویاری است که بعد از استحصال آن خاویار می گویند. خاویار بعد از استحصال طی فرایندهای خاصی آماده مصرف می شود.
ماهیان خاویاری ایران دارای انواع مختلفی هستند. هر کدام از این ماهی ها دارای خاویارهای مختلفی می باشد که با یکدیگر می تواند متفاوت باشند. تنوع ماهین خاویاری می تواند بر نوع خاویارها بسیار تاثیر گذار است. هر خاویار از لحاظ رنگ سایز دانه ها و حتی قوام دانه ها با یکدیگر متفاوت می باشند. انواع خاویارها تولید شده در ایران عبارت اند از:
خاویار یا همان تخم تولید شده از ماهی های خاویاری به سبب اینکه دارای تمام ویتامین ها حتی پروتیین ها است خواص بسیاری دارد. اسید آمینه و مواد معدنی خاویار بسیار است. این ماده غذایی انباشته از ویتامین های گروه ب می باشد. تمامی افراد می توانند به جای مصرف قرص های شیمیایی از مواد غذایی بسیار مفید به نام خاویار استفاده نمایند. خواص خاویار ایران بسیار بسیار شگفت انگیز است.
این یه سوال بسیار مهم و متداول است که برای تمام افراد که خریدار این ماده غذایی هستند و یا می خواهند خاویار بخرند پیش می آید. خاویار این ماده غذایی بسیار پر انرژی بسته به نوع سلیقه ای که هر فرد دارد می تواند مصرف شود. بهترین زمان مصرف خاویار برای صبحانه است تا افراد با خورد خاویار روز خوبی و پر انرژی داشته باشد. خاویار مصرفش چگونه است؟ خاویار را بیشتر با تخم مرغ آبپر و نیمرو و نان تست یا بکینی به صورت خاویار مصرف می نمایند.
تاریخ انقضا هر بسته خاویار ایرانی بر روی آن درج شده است.بعد از باز کردن بسته بندی خاویار باید تا ده روز آن را مصرف کرد. تخم ماهی خاویار ایرانی را فیریز نکنید بهتر می باشد و به فیریز کردن آن توصیه نمی شود. تخم انواع خاویار ایرانی اصل دارای طعم و مزه بسیار عالی می باشد که دارای تاریخ انقضای مشخصی می باشد. خاویار ایرانی از ماهی های خاویاری که در جنوب دریای خزر می باشند استخراج می شود و مورد استفاده همگان قرار می گیرد.
مدت ماندگاری خاویار ایرانی اصل بستگی به شما دارد چون اگر پلمپ آن باز نشود تا چندین ماه ماندگاری دارد. خاویار ایرانی اصل دارای خواص بالایی می شود و این امر باعث می شود تا افراد زیادی خواستار این مواد غذایی مقوی باشند و این موضوع باعث شده تا برای همه افراد مدت ماندگاری آن یک موضوع مهم باشد. هر دانه خاویار ایرانی دارای شکل کروی می باشد. رنگ خاویار ایرانی بستگی به نوع ماهی خاویاری دارد و رنگ آن از خاکستری روشن تا سیاه متغییر می باشد.