آنچه در این مقاله می خوانید ....
خاویار را چگونه بخوریم ؟قبل از اینکه بخواهم توضیحی در مورد سوال ( خاویار را چگونه بخوریم ؟ ) بدهم، باید نکاتی در مورد نگهداری خاویار قبل از خوردن آن یاد آور شوم. همه ایرانی ها میدانند که خاویار یک غذای لوکس و بسیار مغذی است ولی شاید با طبع خاویار آشنا نباشند. خاویار را از شکم ماهی به دست می آورند و همان تخم ماهی است. گونه ایی ارزشمند از ماهی که جمعیت اصلی آن در دریای خزر زندگی می کند.
با توجه به این که خاویار از ماهی گرفته می شود و ماهی ها نیز طبع سردی دارند پس خاویار هم طبع سرد دارد و برای کسانی که دانستن طبع سرد یا گرم غذا برایشان مهم است، خوب است که بدانند خاویاراصل ایرانی طبع سرد دارد.
نگهداری خاویار به چند بخش تقسییم می شود که باید آنرا دانست و رعایت کرد تا هم طعم و کیفیت خاویار حفظ گردد فاسد نشود:
• قبل از باز شدن وکیوم درب کنسرو خاویار
• بعد از باز شدن وکیوم درب کنسرو خاویار
قبل از اینکه بخواهید خاویار را بخورید آنرا در یخچال قرار دهید. البته در دمای خاص -۳ تا +۴ درجه سانتی گراد تا خاویار ماندگاری خود را حفظ کند. اگر می خواهید خاویار را در مدت زمان طولانی تری نگهداری کنید فقط در بازه زمانی که روی خاویار درج شده فرصت دارید آنرا میل کنید. معمولا از تاریخ بسته بندی ۳ الی ۴ ماه تاریخ انقضا دارد.
بعد از باز شدن درب کنسرو خاویار اگر می خواهید آنرا در یک وعده استفاده کنید مشکلی نیست، اما اگر بخواهید در چند وعده استفاده نمایید باید بدانید که بعد از باز شدن وکیوم درب کنسرو شما نهایتا تا ۷ الی ۱۰ روز می توانید آنرا میل نمایید. در غیر این صورت خاویار فاسد می گردد.
چند موردی به صورت تیتوار اشاره می گردد که لازم است به آن توجه شود
• رنگ خاویار تغییر میکند
• مزه خاویار تلخ یا ترش میشود
• بو بدی میدهد (البته داشتن بو ماهی طبیعی است)
• در مواردی ممکن است کپک زدگی هم باشد
• به تاریخ انقضا و سایر علایم بهداشتی روی بسته توجه کنید
خاویار را چگونه بخوریم ؟ به خاطر مقوی و مغذی بودن خاویار بیشتر در وعده های صبحانه آنرا می خورند تا از انرژی آن در طول روز بهره ببرند و حس خوبی داشته باشند. همچنین خاویار برای کودکان، افراد مسن، مادران باردار و شیرده، درمان و بهبود بیماریهای مختلف، تقویت قوای جنسی آقایان و خانم ها، کمک به گذراندن دوره نقاهت بیماری و… بسیار مفید و موثر است.
خاویار را چگونه بخوریم ؟همان طور که گفته شد خاویار بسیار مفید و مغذی است و برای خورد در وعده صبحانه بسیار توصیه می گردد. خاویار را همراه با نیمرو یا تخم مرغ آب پز، همراه با پاستا و ماکارونی، انواع میوه ها همچون آووکادو، با عسل، نون تست، در کنار میگو و یا سوشی و یا هر غذایی که به سلیقه و نظر سر آشپز باشد، می توانید خاویار لوکس ایرانی را سرو و از مصرف آن لذت ببرید.